Ukupna šteta vremenskih nepogoda u Beogradu procenjena na 76 miliona dinara: najviše oštećeni automobili

Velike oluje koje su letos zadesile Srbiju, donele su sa sobom isto toliko velike muke vlasnicima automobila. 

Iako je većina fizičkih oštećenja već sanirana, udarac koji je pretrpeo džep vraćajući automobil u prethodno stanje doveo je mnoge vozače (vlasnike automobila) u situaciju da razmisle o tome kako da se zaštite od ovakvih događaja u budućnosti. 

Jeste li ikada razmišljali o tome: Da li je skuplje nabaviti nadstrešnicu ili popravljati oštećen automobil?

Mi jesmo! Istražili smo i u nastavku teksta opisali šta je to što najčešće gubite nemajući nadstrešnicu, i zašto bi bilo vredno razmotriti investiciju u zaštitu svog automobila.

 1. Estetika automobila: Autonadstrešnicom štitite automobil od kiše i snega, koji su glavni uzročnici korozije na karoseriji. Dugo izlaganje suncu može da dovede do oštećenja table i drugih plastičnih delova u unutrašnjosti i do promene boje automobila.

 2. Potencijalni troškovi popravki: Hladnoća i led utiču na bateriju i gumice, što dovodi do čestih zamena. Autonadstrešnicom štitite auto od grada koji može da dovede do velikih oštećenja poput loma šoferšajbne, farova i svetala, oštećenja limarije.

 3. Pregrevanje unutrašnjosti automobila: Autonadstrešnica štiti automobil od pregrevanja unutrašnjosti koja nastaje kod direktnog izlaganja suncu.

 4. Zaleđena stakla: Zaleđena stakla na automobilu parkiranom na otvorenom u zimskim mesecima neće biti Vaš problem ako parkirate ispod nastrešnice. 

 5. Mehanička oštećenja: Autonadstrešnica Vaš automobil štiti od pada grane ili drugog predmeta u olujnim padavinama ili kod jakog vetra. 

Nadstrešnica vs. Drvo, Cirada, Garaža:

Evo zbog čega čeličnu nadstrešnicu izdvajamo u odnosu na druge opcije zaštite automobila:

Dok drvo može zvučati kao prirodna opcija, podložno je truljenju i zahteva redovno održavanje. Garaža je skuplja opcija u odnosu na nadstrešnicu, i može zauzeti više prostora. Cirada je manje trajna, zahteva mnogo vremena i angažmana da se postavi i skine, pritom ne pružajući potpunu zaštitu. 

Prilagodljiva i estetski privlačna rešenja: 

 1. Prilagodljivost dizajnu: Čelične nadstrešnice dolaze u različitim oblicima, veličinama i stilovima. To znači da možete pronaći nadstrešnicu koja se savršeno uklapa u estetiku Vaše kuće ili poslovne zgrade. Dizajn može biti prilagođen kako bi se uskladio s okolinom i arhitekturom. 

 2. Trajnost: Čelik je izuzetno trajan materijal. Čelične nadstrešnice su otporne na koroziju, truljenje i oštećenja od vremenskih uslova. Ovo osigurava da će Vaša nadstrešnica izgledati savršeno i trajati dugi niz godina bez potrebe za čestim održavanjem ili zamenama. 

 3. Visoka nosivost: Naše nadstrešnice su projektovane da podnesu naslage snega do 1m visine i sa odgovarajućim su nagibom tako da se sneg ne zadržava.

 4. Brza montaža: Imamo modele koje možete sami jednostavno da motirate, čime štedite na troškovima montaže i možete brzo uživati u njenim prednostima. 

 5. Dodatne opcije: Čelične nadstrešnice mogu se prilagoditi dodacima kao što su LED osvetljenje, kišni oluci i slično.

 6. Ekološki prihvatljive: Čelik se može reciklirati bezbroj puta, zbog čega se često koristi u ekološki odgovornim projektima i izgradnji nadstrešnica za automobile.

Kontaktirajte nas: 

Odlučite se na investiciju koja će Vam dugoročno uštedeti novac i produžiti vek trajanja Vašeg automobila. Vaš automobil će Vam biti zahvalan!

Pozovite nas: 

063 484 637

063 484 636

060 048 48 48

ograde@joilart.com